ISOC-CAT membre del Consell TIC de Catalunya

Des de fa unes setmanes ISOC-CAT és membre del Consell TIC de Catalunya.

El Consell TIC agrupa el món empresarial, acadèmic, professional i social relacionat amb les TIC amb la finalitat d'ajudar a definir i impulsar les TIC com un nou motor per a desenvolupar el país.

ISOC-CAT comparteix aquesta visió i a més a més vol aportar un punt de vista fins ara no cobert, el dels usuaris d'Internet, (un tema sovint oblidat) i fer de pont entre les dinàmiques del país i les estructures on a nivell mundial es debat la governança d'Internet.


Entre les feines que impulsa el Consell TIC trobem la ja nomenada Agenda Digital 2020 (explicació i PDF), o impulsar les activitats del Mobile World Congress a Barcelona i que el seu impacte perduri més enllà del congrés (i sigui com unes segons Jocs Olímpics pel que fa a la projecció i desenvolupament del país i la capital).

Si bé no hem pogut participar directament en les primeres etapes de l'elaboració de l'Agenda, si vam poder-ho fer aportant el nostre punt de vista a través del COEINF.

Si us interessa el tema i violeu participar, proposar com desenvolupar alguna de les 17 tasques proposades en l'Agenda, o altres temes relacionats, poseu-vos si us plau en contacte amb la junta.